2 de febrero de 2010

OUTUMURO- LOOKS

Tenia ganes de veure l´exposició del Manel Outumuro , gallec que treballa a Barcelona i especialitzat en reportatges de moda . Es una personalitat en la seva professió doncs no solsament consegueix unes bones fotos del punt de vista tècnic , sinò que son verdaderes obres d´art, que mentre veus la peça de roba, de joieria, et porta a recordar un quadre, un fotograma.
L´exposició es troba al edifici gòtic del DHUB (Disseny Hub Barcelona al carrer Montcada , de forma provisional mentre es construeix la nova seu a la Plaça de les Glòries) està organitzada en sis espais als que s´accedix per una entrada de metacrilat i separats per uns passadissos absurds i perillosos de miralls, i es distribueixen les 200 fotografies agrupades en les temàtiques: Indrets, Retrats, Blanc i negre, Seqüències, Poses i actituts i Celebrities.
En fi, una festa pels sentits que s´arrodoneix amb el petit curtmetratge d´escenes de pel-lícules clàssiques que agraden articularment Outumuro , que ha montat Isabel Coixet i que respiren glamour, com tota l´exposició.
Totes les fotos estàn tretes de la web www.dhub.es
L´exposició dura fins el 25 abril 2010

No hay comentarios:

Publicar un comentario